Over ons

Wat is Chiro?

Ben je een meisje tussen tussen 6 (eerste leerjaar) en 18 jaar, verveel jij je op zondag en wil je hier iets aan doen? Kom dan zeker op zondag eens langs bij Chiro Akkefietje! Wij zorgen voor een spetterende, amusante zondag! In de chiro speel je met je leeftijdsgenootjes, bij welke groep je zit vind je hier!

Wanneer is het Chiro?

Je kan elke zondag naar de Chiro komen van 14u00 tot 17u00, voor de oudere afdelingen is het Chiro tot 18u00 of 19u00. Als het een keertje geen Chiro is omwille van bv. een feestdag dan laten we dit altijd goed op tijd weten via de website, de kriebel (info-boekje) en zeggen we het voldoende voorafgaande zondagen.

Wie geeft er leiding?

De leidingsploeg van Chiro Akkefietje bestaat uit 8 leidsters dit jaar. De leeftijd varieert tussen 18 jaar tot 22 jaar. De meesten van onze leiding hebben een animatorattest en ervaring in het jeugdwerk (speelpleinwerking, kinderopvang, ...).

Binnen de leidingsploeg is er de groepsleiding, zij zorgen voor nét dat tikkeltje meer organisatie. Ze organiseren onze leidingkring op vrijdagavond waarop we met z'n allen vergaderen over komende zondag, activiteiten, ... Op de leidingskring zijn ook onze veebee's aanwezig. 'Volwassen begeleiders' beter gezegd. Zij houden nog een extra oogje in het zeil bij het reilen en zeilen van Chiro Akkefietje.